Eikens en Warta
Eikens en Warta

 

Wat brengen wij?

Heeft u iets te vieren? Een receptie, bruiloft, verjaardag of een personeelsfeest?

Wij brengen u een muzikale avond, van een rustige inloopset met easy listening tot een avond vol met gezellige bekende in het oor springende nummers.

Tijdens de inloopset spelen we op Contrabas en Gitaar de nummers van Elvis Presley, Eric Clapton, The Eagles, The Beatles en vele anderen. Dit alles zeer licht uitversterkt zodat u rustig met uw relaties kunt praten en kennismaken. Deze set kunnen we op elke gewenste plek in de zaal of bij binnenkomst spelen. Hierbij maken we gebruik van een kleine mobiele en draadloze installatie.

De sets daarna bouwen we de avond verder op en spelen hits van vroeger en nu en maken we gebruik van begeleidingstracks zodat we drums en bas kunnen toevoegen aan onze live instrumenten.
De instrumenten die we zelf spelen zijn: Piano, Gitaar (akoestisch en elektrisch), Mandoline en Mondharmonica. Gedurende deze sets is het mogelijk te dansen of gezellig te luisteren naar de vele hits die voorbij komen.

Amstel Live, wie heeft het meegemaakt of gezien op TV? Wij brengen een set vol nummers van de bekendste Nederlandse bands als Guus Meewis, Acda en de Munnik, Boudewijn de Groot, The Golden Earring, Jan Smit, Blof, de 3 J's. Met deze set brengen wij de zaal in beweging en krijgen wij een ieder aan het meezingen.

Wij brengen in overleg ook een Blues Brothers set. Dan nemen wij u mee terug naar de film die nog steeds populariteit geniet en spelen we de bekende hits als, Gimme some lovin', Minnie the Moocher, Do you love me, Everybody needs somebody. Niemand kan hierbij stil blijven zitten en het is feest, dansen en lachen geblazen.

Over de hele avond brengen wij 4 sets muziek van 45 minuten. Extra sets zijn mogelijk tegen meerprijs.

Wilt u informatie over prijzen en beschikbaarheid? Mail ons via de contactpagina!